Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook

Nieuws


Bos en Van den Berg draaien warm in Sportpaleis Alkmaar

Datum: 10 maart 2017
Zaterdag 11 en zondag 12 maart is Sportpaleis Alkmaar het strijdtoneel van de internationale baanwedstrijden. Theo Bos en Roy van den Berg bereiden zich voor in Alkmaar.
Meer informatie


Internationaal sprinttoernooi en keirinwedstrijden

Datum: 07 maart 2017
Op 11 en 12 maart 2017 vinden het internationaal sprinttoernooi en de keirinwedstrijden plaats in Sportpaleis Alkmaar. Publiek is van harte welkom!
Meer informatie


Nederlands Kampioenschap Stayeren in Sportpaleis Alkmaar

Datum: 12 januari 2017
Dinsdagavond 17 januari vindt in Sportpaleis Alkmaar het NK Stayeren plaats. Vijfvoudig Nederlands Kampioen Patrick Kos verdedigt deze avond zijn titel met gangmaker Willem Fack. Dex Groen zal samen met Sam Mooij proberen het ‘koningskoppel’ van de titel te onthouden. De finale van deze spannende en snelle wedstrijd op de Alkmaarse Wielerbaan start om 20.30 uur. Het startschot wordt gelost door de Alkmaarse burgemeester Piet Bruinooge. Publiek is welkom, de entree bedraagt € 2,50 per persoon.
Meer informatie


Motoren koersen op de Wielerbaan

Datum: 16 december 2016
Zondag 18 december zullen 7 grote motoren met snelheden boven de 70 km per uur over de wielerbaan in Alkmaar razen. Zeven waaghalzen nemen plaats op hun fiets achter deze motoren. Spektakel gegarandeerd! Publiek is van harte welkom, toegang is gratis.
Meer informatie