Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook

Baanwielrennen

Nederland staat in de internationale top met baanwielrennen. Een sport met een rijke Nederlandse geschiedenis die begon in 1905 en die in 2016 vele Nederlandse toppers heeft geproduceerd. Of het nu gaat om Theo Bos, Kirsten Wild of Jaap Eden, ze hebben allemaal bijgedragen aan deze geschiedenis en aan de mooie toekomst die de sport heeft. De wielerbaan van het Sportpaleis voldoet aan alle eisen, dat maakt de baan meer dan geschikt als professionele trainingscomplex. Bij het Sportpaleis trainen daardoor ook meerdere professionele wielerploegen waaronder het Olympische Team. Maar recreanten kunnen ook prima uit de voeten bij het Sportpaleis.

Baanwielrennen is een sport voor jong en oud, bij het Sportpaleis kunnen kinderen vanaf 8 jaar baanwielrennen. Door speciaal gediplomeerde trainers worden de kinderen de kneepjes van het vak geleerd. Ook naarmate renners ouder worden blijft begeleiding steeds mogelijk naast de vrije trainingen die plaatsvinden.

Ook voor bedrijven zijn er diverse mogelijkheden binnen het Sportpaleis. Denk hierbij aan een combinatie van sport en ontspanning. Speciaal georganiseerde bedrijfsuitjes die gerelateerd zijn aan baanwielrennen zijn mogelijk. Baanwielrennen is een geweldige manier om aan teambuilding te doen en is een sport die zeker niet onderschat moet worden. In een bedrijfssessie kunt u ondervinden dat baanwielrennen ├ęcht iets anders is dan een stukje fietsen op de weg.