Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook

Groepen en Bedrijven

Ook voor bedrijven zijn er diverse mogelijkheden binnen het Sportpaleis. Denk hierbij aan een combinatie van sport en ontspanning. Altijd al de kick van het baanwielrennen willen meemaken? Op de 250 meterbaan van Sportpaleis Alkmaar kunt u deze unieke ervaring opdoen. Zonder versnelling en remmen de kick beleven van het baanwielrennen.

Speciaal georganiseerde bedrijfsuitjes die gerelateerd zijn aan baanwielrennen zijn mogelijk. Baanwielrennen is een geweldige manier om aan teambuilding te doen en is een sport die zeker niet onderschat moet worden. In een sessie voor bedrijven kunt u ondervinden dat baanwielrennen ├ęcht iets anders is dan een stukje fietsen op de weg.

Elke groep wordt naar niveau en wensen ingeschat en gedurende de clinic de beginselen van de sport bijgebracht. Het Sportpaleis zorgt voor een ervaren instructeur die u begeleidt. Afsluiten met een tijdrit en zelfs rondes achter een derny alles is op verzoek mogelijk.Voorbeelden van Baanclinics vindt u hier.


Naast bedrijfsuitjes op de wielerbaan zijn er natuurlijk ook mountainbike mogelijkheden op of buiten onze mountainbikebaan en mogelijkheden voor evenementen en feesten in het stadion. Alle arrangementen zijn te combineren met diverse horeca aanbiedingen. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden!

Meer informatie?

U kunt contact met ons opnemen via verhuur@sportpaleis-alkmaar.nl of telefonisch via 072 5489310.