Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook

Coronaprotocol

Update: 05-11-2021

Beste bezoekers van Sportpaleis Alkmaar

Om het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames te verminderen, heeft het demissionaire kabinet op dinsdag 2 november 2021 een aantal nieuwe maatregelen afgekondigd. Dit heeft tevens gevolgen voor Sportpaleis Alkmaar. Deze nieuwe maatregelen gaan vanaf zaterdag 6 november 2021 gelden. In onderstaand coronaprotocol leest u in het kort wat deze nieuwe maatregelen inhouden voor Sportpaleis Alkmaar. 

Wij doen er uiteraard alles aan om iedereen op een veilige manier en met net zo veel enthousiasme te blijven ontvangen. We gaan er vanuit dat iedereen die ons bezoekt deze maatregelen, maar ook onze medewerkers respecteert. Weet dat onze medewerkers hier zelf geen invloed op hebben en hun werkzaamheden zo goed mogelijk proberen uit te oefenen. Zo kan iedereen blijven genieten van onze sportaccommodatie! Tot snel!

 Meer en de meest actuele informatie vindt u altijd op www.sportpaleisalkmaar.nl.

Met sportieve groet,

Team Sportpaleis Alkmaar


Maatregelen Sportpaleis Alkmaar vanaf zaterdag 6 november

  • Iedereen volgt de basisregels van het RIVM.
  • Het is verplicht voor iedereen vanaf 18 jaar om bij binnenkomst een coronatoegangsbewijs te laten zien d.m.v. een geldige QR-code. Deze kan getoond worden vanuit de Corona Check-app. De QR-code kan ook worden verkregen met een negatief testbewijs (PCR-test) en is dan 24 uur geldig. Controle van het coronatoegangsbewijs geschied door de vereniging of sportaanbieder.
  • Personen tot en met 17 jaar hebben geen coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig om Sportpaleis Alkmaar te betreden.
  • Bij de entree wordt uw coronatoegangsbewijs gecontroleerd in combinatie met een geldig legitimatiebewijs.
  • De kleedkamers en douches zijn open.