Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook

Nieuws


NK Stayeren 2023 in Sportpaleis Alkmaar

Datum: 27 februari 2023
De jaarlijkse strijd om het NK stayeren wordt weer gehouden in Sportpaleis Alkmaar. Dinsdag 28 februari om 20.30 uur brandt de strijd weer los op het 250 meter wielerovaal. Uitredend meervoudig Nederlands kampioen en oud-Europees kampioen Zaankanter Reinier Honig (39) komt met nog zes stayers in de baan. De wedstrijd is over 50 kilometer oftewel 200 ronden. Geduchte concurrentie is te verwachten van de in Italiaanse dienst rijdende wielerprof Etienne van Empel (29) uit Geldermalsen, de routinier Luuk Jansen (31) inwoner van Spijk en de neo Stayer Haarlemmer Serginho Wilshaus (21). De overige aan de start verschijnende stayers zijn Jesper Dijksman (Velserbroek) en de debuterende stayers Sal Meijers (Baarn) en Olav Scholten (Diemen).
Meer informatie


Nederlands Kampioenschap stayeren op de Alkmaarse wielerbaan

Datum: 17 februari 2023
Dinsdag 28 februari is het Nederlands Kampioenschap stayeren achter de grote motoren op de wielerbaan van Alkmaar. Dit jaar voor het eerst met een nieuwe organisatie en in samenwerking met de stichting wielerronde van Oudorp.
Meer informatie


FietsFratsen voor groep 7 & 8

Datum: 26 januari 2023
In seizoen 2022-2023 organiseert Alkmaar Sport wij een nieuw programma, namelijk FietsFratsen. Een uniek beweegprogramma gericht op vaardigheid en behendigheid op de fiets.
Meer informatie


Sportpaleis Alkmaar opent deuren voor nieuw seizoen

Datum: 29 september 2022
Vanaf woensdag 28 september start het baanseizoen in Sportpaleis Alkmaar. Na een aantal sluitingen kan er weer volop gesport en gefietst worden in het Alkmaarse sportcomplex.
Meer informatie


Alkmaar zet Olympische baanwierrenners in Sportpaleis Alkmaar in het zonnetje

Datum: 30 september 2021
De Olympische sprintploeg trainde vandaag op de wielerbaan in Sportpaleis Alkmaar om de laatste puntjes op de i te zetten. Dinsdag staan de renners aan de start van het EK baanwielrennen in het Zwiterse Grenchen, een week voordat het WK gepland staat. Een uitgelezen kans voor de gemeente Alkmaar om ze te feliciteren met hun in Tokyo behaalde resultaten en te vertellen over de renovatieplannen.
Meer informatie