Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook

Nieuws


Versoepeling coronamaatregelen; binnen- en buitensport is weer mogelijk

Datum: 17 januari 2022
We hoopten er al veel te lang op, maar dat sporten belangrijk is wordt nu erkend. Vanaf 15 januari 2022 is het weer mogelijk om zowel binnen als buiten te sporten. Wij gaan er vanuit dat alle huurders gebruik maken van het vaste trainingsrooster.
Meer informatie


Alkmaar zet Olympische baanwierrenners in Sportpaleis Alkmaar in het zonnetje

Datum: 30 september 2021
De Olympische sprintploeg trainde vandaag op de wielerbaan in Sportpaleis Alkmaar om de laatste puntjes op de i te zetten. Dinsdag staan de renners aan de start van het EK baanwielrennen in het Zwiterse Grenchen, een week voordat het WK gepland staat. Een uitgelezen kans voor de gemeente Alkmaar om ze te feliciteren met hun in Tokyo behaalde resultaten en te vertellen over de renovatieplannen.
Meer informatie


Toekomstverkenning Sportpaleis resulteert in renovatie en verduurzaming

Datum: 14 april 2021
Bron: Gemeente Alkmaar
Sportpaleis Alkmaar wordt gerenoveerd en verduurzaamd en krijgt extra functionaliteiten. Met een investering van € 6,7 miljoen wil het college van B&W de sportaccommodatie voor Alkmaar de komende decennia behouden en de functie van het Olympiapark als sportzone versterken.
Meer informatie


Introductiemiddag Stayeren

Datum: 01 oktober 2020
Bron: Stayergroep Sportpaleis Alkmaar
In Sportpaleis Alkmaar zijn er een twintigtal stayers en gangmakers actief. Een sport die al eind van 19de eeuw werd beoefend. Deze groep heeft een introductiemiddag georganiseerd op zaterdag 17 oktober aanvang 13.00 uur. Einde 16.00 uur. Plaats van handeling Sportpaleis Alkmaar Terborchlaan 200.
Meer informatie