Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook

Nieuws


Toekomst Sportpaleis: wat wilt u?

Datum: 04 maart 2024
Bron: Gemeente Alkmaar
In maart 2024 kunnen inwoners van de gemeente Alkmaar, sporters en andere belangstellenden hun mening geven over het toekomstig gebruik van het Sportpaleis aan de Terborchlaan. Dat kan door het invullen van de vragenlijst op www.alkmaar.nl/sportpaleis. De vragenlijst kan worden ingevuld vanaf maandag 4 maart. Ook is er op dinsdagavond 19 maart een inloopbijeenkomst in het Sportpaleis.
Meer informatie


NK Stayeren 2023 in Sportpaleis Alkmaar

Datum: 27 februari 2023
De jaarlijkse strijd om het NK stayeren wordt weer gehouden in Sportpaleis Alkmaar. Dinsdag 28 februari om 20.30 uur brandt de strijd weer los op het 250 meter wielerovaal. Uitredend meervoudig Nederlands kampioen en oud-Europees kampioen Zaankanter Reinier Honig (39) komt met nog zes stayers in de baan. De wedstrijd is over 50 kilometer oftewel 200 ronden. Geduchte concurrentie is te verwachten van de in Italiaanse dienst rijdende wielerprof Etienne van Empel (29) uit Geldermalsen, de routinier Luuk Jansen (31) inwoner van Spijk en de neo Stayer Haarlemmer Serginho Wilshaus (21). De overige aan de start verschijnende stayers zijn Jesper Dijksman (Velserbroek) en de debuterende stayers Sal Meijers (Baarn) en Olav Scholten (Diemen).
Meer informatie


NK Stayeren 2024 in Sportpaleis Alkmaar

Datum: 27 februari 2023
Bron: Richard Konijn
De jaarlijkse strijd om het NK stayeren wordt weer gehouden in Sportpaleis Alkmaar. Dinsdag 20 februari om 20.30 uur brandt de strijd weer los op het 250 meter wielerovaal. Uitredend Nederlands kampioen de Haarlemmer Serginho Wilshaus komt met nog zes stayers in de baan. De wedstrijd is over 50 kilometer oftewel 200 ronden. Geduchte concurrentie is te verwachten van de regerend Europees kampioen in deze discipline Reinier Honig (Wormerveer), de in Italiaanse dienst rijdende wielerprof Etienne van Empel (29) uit Geldermalsen, De overige aan de start verschijnende stayers zijn Jesper Dijksman (Velserbroek) Sal Meijers (Baarn), Glenn van Nierop (Wieringerwaard) en Tom Wijfje ()
Meer informatie


Nederlands Kampioenschap stayeren op de Alkmaarse wielerbaan

Datum: 17 februari 2023
Dinsdag 28 februari is het Nederlands Kampioenschap stayeren achter de grote motoren op de wielerbaan van Alkmaar. Dit jaar voor het eerst met een nieuwe organisatie en in samenwerking met de stichting wielerronde van Oudorp.
Meer informatie


FietsFratsen voor groep 7 & 8

Datum: 26 januari 2023
In seizoen 2022-2023 organiseert Alkmaar Sport wij een nieuw programma, namelijk FietsFratsen. Een uniek beweegprogramma gericht op vaardigheid en behendigheid op de fiets.
Meer informatie