Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook
Datum: 01 oktober 2020
Bron: Stayergroep Sportpaleis Alkmaar

Introductiemiddag Stayeren

In Sportpaleis Alkmaar zijn er een twintigtal stayers en gangmakers actief. Een sport die al eind van 19de eeuw werd beoefend. Deze groep heeft een introductiemiddag georganiseerd op zaterdag 17 oktober aanvang 13.00 uur. Einde 16.00 uur. Plaats van handeling Sportpaleis Alkmaar, Terborchlaan 200.

Deze middag is onder leiding van René Kos (actief gangmaker en oud-wereldkampioen stayeren). Hij wordt bijgestaan door twee gangmakers en regerend Europees en Nederlands kampioen Reinier Honig.

Deze middag kunnen mannelijke licentiehouders uit de categorieën elite met of zonder contract, junioren, amateurs en sportklasse deelnemen. Aanmelden kan bij stayerscoördinator Hans van Klaveren met vermelding van voor- en achternaam, en licentienummer via koa@xs4all.nl voor 15 oktober. Verder info via de website http://stayersportalkmaar.nl

Er zijn stayersfietsen beschikbaar. De deelname is gratis. Renners dienen hun eigen pedalen mee te nemen. In verband met de corona zijn de kleedkamers niet beschikbaar en dienen de deelnemers in renkleding het Sportpaleis te betreden.

Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht