Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook
Datum: 29 september 2022

Sportpaleis Alkmaar opent deuren voor nieuw seizoen

Vanaf woensdag 28 september start het baanseizoen in Sportpaleis Alkmaar. Na een aantal sluitingen kan er weer volop gesport en gefietst worden in het Alkmaarse sportcomplex.

Veel voldoening

Nadat Sportpaleis Alkmaar de deuren moest sluiten tijdens de coronaperiode werd het wielerstadion daarna ingericht als opvang- en doorstroomlocatie voor vluchtelingen. “Hoewel wij natuurlijk een sportbedrijf zijn, bracht het veel voldoening met zich mee om op deze manier wat voor de Oekraïners te kunnen betekenen,” begint Edwin Meester, namens Alkmaar Sport een van de sportcoördinatoren in het Sportpaleis. “Klagen doen we zeker niet, want er kon lekker buiten gefietst worden. Wat een topzomer! Nu de dagen weer koeler en korter worden, denken we weer aan rondjes binnen op de baan. Gelukkig is de baan weer terug in functie om in ieder geval tot het nieuwe kalenderjaar volop te kunnen trainen!”

Mooi fiets- en sportseizoen

Op dit moment vindt er planvorming plaats over de toekomst van het Sportpaleis. Dit staat een mooi wielerseizoen echter niet in de weg. “We zijn blij weer fietsers te mogen begroeten dit seizoen. De eerste introductieclinics staan alweer gepland en de eerste baanclinics zijn zelfs alweer gegeven. Woensdag 28 september startte de eerste vrije training om 19:30 uur, waarna donderdag 29 september de training van Herman Schenk ook weer is begonnen. Zoals u misschien al heeft gezien, staan abonnementen dit seizoen niet op het menu. De ‘ritten’ die overblijven kunt u uiteraard meenemen naar de eerste maanden het volgende seizoen. Ik wens iedereen heel veel fiets- en sportplezier in het Sportpaleis!” besluit een enthousiaste Edwin Meester.

Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht