Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook
Datum: 04 maart 2024
Bron: Gemeente Alkmaar

Toekomst Sportpaleis: wat wilt u?

In maart 2024 kunnen inwoners van de gemeente Alkmaar, sporters en andere belangstellenden hun mening geven over het toekomstig gebruik van het Sportpaleis aan de Terborchlaan. Dat kan door het invullen van de vragenlijst op www.alkmaar.nl/sportpaleis. De vragenlijst kan worden ingevuld vanaf maandag 4 maart. Ook is er op dinsdagavond 19 maart een inloopbijeenkomst in het Sportpaleis.

In het Sportpaleis kunt u diverse zaalsporten beoefenen en wielrennen op de indoorbaan. Het Sportpaleis is dringend aan een opknapbeurt toe. Op dit moment is de gemeente al in gesprek met verenigingen, sportbonden en andere organisaties die gebruik maken of willen maken van het Sportpaleis. Ook wil zij graag van bewoners en sporters horen hoe zij kijken naar het toekomstig gebruik van het Sportpaleis. Daarna volgt een besluit over de toekomst van het Sportpaleis

Geef uw mening!
De vragenlijst staat van 4 tot 22 maart open. Het invullen van de vragenlijst is anoniem en vraagt ongeveer 10 minuten tijd. Tijdens een inloopbijeenkomst op 19 maart is het mogelijk wat dieper in te gaan op de ingebrachte wensen of ideeën. Voor deze bijeenkomst is het niet nodig om u aan te melden. De bijeenkomst is van 19.00 tot 20.30 uur in het Sportpaleis, Terborchlaan 200 in Alkmaar.

Meerdere opties
De antwoorden op de vragen, wensen en ideeën verwerken we in een aantal voorstellen voor de toekomst van het Sportpaleis. Deze voorstellen worden eind juni voorgelegd aan de gemeenteraad De gemeenteraad maakt dan de keuze welk voorstel verder kan worden uitgewerkt. Volgens planning, neemt de gemeenteraad eind 2024 een besluit over het uitgewerkte voorstel.

Heeft u vragen?
Stuur dan een mail naar sportpaleis@alkmaar.nl

Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht