Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook

Trainingen voor de jeugd

Alcmaria Victrix organiseert op de maandagavonden als vanouds de open regiotrainingen voor de jeugd van 8 - 17 jaar. De baanwielrenners en -rensters worden bijgestaan door gecertificeerde en ervaren trainers en begeleiders. De jeugdopleiding is de eerste stap in je ontwikkeling! Daarna zijn er veel mogelijkheden om door te groeien, ook naar het eveneens in Alkmaar gevestigde KNWU RTC

Trainingsrooster

Open regiotrainingen jeugd (8 – 17 jaar):

  • 18.00 - 19.00 uur Groep 1
  • 19.00 – 20.00 uur Groep 2

Heb je nog nooit op de baan gereden, dan begin je altijd in groep 1 ongeacht je leeftijd. Als je op een veilig en verantwoorde manier je rondjes kunt rijden in een groep, en je begrijpt de regels, dan ga je in overleg naar groep 2.

Neem contact op met de trainers van Alcmaria Victrix m.b.t. in welke groep je mag starten via email wvalcmariavictrix@gmail.com.

De indeling in de niveaugroepen wordt bepaald door de trainer en kan gedurende het seizoen wijzigen.

Om deel te kunnen nemen aan een training moet je wel lid zijn van een vereniging (niet belangrijk welke vereniging) of een basislicentie hebben. Neem de eerste keer daarom je lidmaatschapspas mee. Je kunt ook op de eerste avond een basislicentie bij ons aanvragen.

Nog nooit eerder op de baan gefietst

Heb je nog nooit op de baan gefietst, dan kun je meedoen aan de introductielessen die we met regelmaat organiseren. Kijk op Alkmaar Sportief voor het aanbod.

Heb je geen baanfiets?
Er zijn jeugdfietsen beschikbaar die kunnen worden gehuurd.

Extra informatie

Op de website van Alcmaria Victrix vindt u meer informatie over de jeugdtrainingen.